RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Гроші витратили на авто і смартфони: під Києвом по-звірячому вбили жінку, залишивши сиротами дітей

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки, тіло якої недавно було виявлено в лісовому масиві Сквирського району (Київська область).

Про це повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Потерпілої жінкою виявилася 36-річна одеситка. Її рідні повідомили поліцейським, що вона два тижні тому продала квартиру в місті Одеса та потім з нею зник зв'язок.

"Як з'ясувалося, жінка в спадок отримала квартиру в місті Одеса. Знайомий чоловік умовив її продати квартиру. А потім, із злочинних міркувань, він призначив потерпілої зустріч в столиці, щоб забрати у неї виручені від продажу квартири гроші", - повідомили подробиці в поліції .

У лісовий масив в Сквирському районі жінка поїхала разом з ним і в компанії спільних друзів. Тут він напав на неї і задушив, а бездиханне тіло сховав у лісі. Щоб приховати сліди злочину, пізніше він навіть спалив свій автомобіль.

"Під час обшуку за місцем його проживання поліцейські в якості речових доказів вилучили три автомобілі та мобільні телефони, які були придбані за привласнені гроші", - повідомили в прес-службі поліції.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.


У загиблої жінки залишилися сиротами двоє малолітніх дітей.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Відрадному сталася страшна трагедія - невідомий з ножем напав на власницю м'ясного магазину.