RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Не хочу так жити": у Києві патрульні поліцейські врятували жінку від самогубства, відео

У Києві на вулиці Челябінська літня жінка сиділа на вікні восьмого поверху, звісивши ноги вниз і хотіла накласти на себе руки. Її врятували патрульні.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Патрульної поліції Києва.

Про те, що на вікні сидить бабуся, звісивши ноги вниз, в поліцію повідомила перехожа. Вона зробила висновок, що жінка збирається вчинити суїцид.

На місце прибув екіпаж патрульних, вони вирахували квартиру в якій живе пенсіонерка, але двері їм ніхто не відкрив. Тоді патрульні почали збирати відомості про рідню жінки і викликали на місце рятувальників зі спеціальною технікою.

Жителі квартири з сьомого поверху дозволили патрульним зайти в свою квартиру для порятунку життя сусідки. На місце прибув автомобіль рятувальників зі сходами, по якій один з патрульних заліз до восьмого поверху і зав'язав розмову зі старенькою.

Жінка сказала, що "не хоче так жити" і порадила патрульному їхати.

В якийсь момент патрульний зсунув жінку з підвіконня в кімнату, притримуючи її, вона опинилася в кімнаті під вікном, життя жінки було в безпеці.

Як повідомляв "Апостроф", 25 жовтня, в Києві жінка намагалася накласти на себе руки, викинувшись з балкона багатоповерхівки. В останній момент її врятували поліцейські.