RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Києві чоловік відкрив стрілянину: йому не сподобалося зауваження про відсутність маски

В аптеці на вулиці Басейній у місті Києві чоловік напідпитку агресивно відреагував на вимогу одягнути маску і застосував зброю після того, як його вивели на вулицю.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

На місце події виїхали патрульні і слідчо-оперативна група Печерського управління поліції і затримали 44-річного чоловіка.

Як виявилося, він в нетверезому стані зайшов в аптеку, де йому зробили зауваження через відсутність захисної маски. У відповідь чоловік повів себе агресивно і почав нецензурно виражатися.

Завідуюча аптеки викликала наряд приватної охорони, правопорушника вивели на вулицю, після чого він дістав з кишені пістолет і вистрілив в асфальт. На щастя, ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили у затриманого предмет, схожий на стартовий пістолет, і патрони до нього для направлення на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Крім того, за порушення правил карантину на правопорушника складено адміністративний протокол.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові сталася перестрілка, в один з ресторанів зайшов чоловік у масці і почав стріляти.