RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шулявський міст "втомився" - постраждали 8 авто: нові фото, відео та причина серйозної НП в Києві

На Шулявському шляхопроводі в Києві, де у вівторок, 15 грудня, впали відразу три стовпи освітлення, за попередньою інформацією, постраждали вісім автомобілів. Транспортний рух на мосту перекрито.

Про це повідомили в ефірі калу 112 Україна.

На місці події працюють комунальні служби і поліція, з'ясовуючи її обставини. На щастя, ушкодження отримали тільки транспортні засоби, потерпілих під час інциденту не було. За попередньою інформацією, пошкоджено вісім автомобілів.

Тим часом в соцмережі Facebook було оприлюднено відео моменту падіння стовпів, які, зависаючи на проводах, повільно впали на проїжджу частину.


Очевидці також публікують відео наслідків падіння, дивуючись інциденту, який стався на нещодавно відремонтованому мосту.

Причиною падіння, мабуть, стало те, що ліхтарні стовпи були погано закріплені. Про це свідчать опубліковані в мережі знімки.

"Болти, які нікуди не входять і нічого не кріплять - причина падіння стовпів на Шулявському шляхопроводі", - припустив автор фото.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 15 грудня, в центральній частині Києва, де проходять масові акцій протесту підприємців, які переросли в зіткнення з поліцією, виникли величезні пробки.