RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві почалися зіткнення мітингувальників-підприємців і поліції: відео

У вівторок, 15 грудня, в центрі Києва почалися сутички між поліцією і підприємцями, які вийшли на мітинг проти введення РРО.

"Апостроф" веде стрім з місця подій:

Зіткнення ФОПів і правоохоронців відбулися на Майдані. Активісти заявили, що почнуть там встановлювати намети. Лідер протесту #SaveФОП і підприємець Сергій Доротич пішов за ними в автомобіль. Однак цьому почали перешкоджати поліцейські, відштовхуючи людей.

На кадрах видно, що правоохоронці забрали кілька наметів і викинули їх за паркан.

Далі поліція почала застосовувати сльозогінний газ, пишуть в Telegram-каналі PavlovskyNEWS. Під час відступу правоохоронців виникла коротка, але запекла бійка з протестуючими. В ході цього поліція застосувала газ прямо перед журналістами.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради, де в п'ятницю, 4 грудня, приватні підприємці зібралися на мітинг проти введення обов'язкових касових апаратів, відбулися сутички протестувальників з поліцією. Бійка з правоохоронцями почалася через те, що ФОПи прийняли за депутата звичайного перехожого.

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Касові апарати для ФОП: чого конкретно хочуть протестувальники і що пропонує влада.