RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Локдаун в Києві: як працює громадський транспорт

У перший день жорсткого локдауна, який почався в Україні в п'ятницю, 8 січня, і триватиме включно до 24 січня, громадський транспорт в Києві буде продовжувати працювати, однак з деякими обмеженнями.

Про це повідомили на офіційному порталі Києва.

Влада столиці нагадала, що трамваї, тролейбуси, автобуси і маршрутні таксі и цей період часу повинні здійснювати перевезення пасажирів тільки в межах кількості місць для сидіння. Крім того, під час дії додаткових протиепідемічних обмежень з 8 до 24 січня інтервал руху громадського транспорту може бути змінено.

Столичний метрополітен в ці дні буде працювати в звичайному режимі. Однак, можливе обмеження на вхід пасажирів на станціях метро, щоб уникнути скупчення людей на платформах і у вагонах поїздів.

"Про відповідні зміни пасажирів інформуватимуть через звукові оголошення в салонах рухомого складу і на станціях метрополітену", - сказано в офіційному повідомленні.

Як переконався кореспондент "Апострофа", метрополітен сьогодні дійсно працював в звичайному режимі, особливих змін через локдаун поки не відбулося.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві виконуються жорсткі обмеження в сфері торгівлі, розваг та громадського харчування.