RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві жорстоко побили двох хлопців, яких прийняли за геїв, відео

У Подільському районі української столиці група невідомих накинулася на двох хлопців, які перешкодили їм приставати до дівчини. Хулігани вирішили, що мають справу з представниками нетрадиційної сексуальної орієнтації і побили їх ногами.

Відповідна відео опубліковано в сюжеті "Магнолія ТВ".

Інцидент стався ввечері 10 січня на Контрактовій площі в Києві. За словами очевидців, конфлікт виник через те, що постраждалі заступилися за дівчину. Під час розмови хулігани, які чіплялися до дівчини, з незрозумілих причин вирішили, що їхні опоненти - геї. Саме за це їх з лайкою почали бити.


У сюжеті повідомили, що свідок, яка знімала бійку на відео, викликала екіпаж поліції, після чого один з постраждалих написав заяву.

Повідомлень про затримання порушників правопорядку з боку поліції поки не було. Представники правозахисних організацій вважають, що поліція навмисно ігнорує розслідування таких злочинів, про що свідчить статистика нерозкритих нападів на ЛГБТ-активістів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше німецький виробник автомобілів BMW поміняв свій аватар на сторінці в Facebook, додавши в логотип всі кольори веселки. Таким чином марка вирішила виступити на підтримку ЛГБТ-руху.