RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Київ завмер у величезних заторах, водіїв закликають не виїжджати на дороги: карта

Через сильні снігопади, що накрили Україну в ніч на 8 лютого, на вулицях Києва утворилися величезні затори, рух столицею значно ускладнено. Водіїв закликали не виїжджати власним транспортом і скористатися громадським.

"Апостроф" розповідає про ситуацію на дорогах Києва вранці 8 лютого.

Так, станом на 7:00 значно ускладнено рух шляхопроводами столиці з Лівого берега: затори утворилися на Північному мості і на мосту Метро.

Потік транспорту повільно рухається на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, Броварському проспекту, традиційно стоїть в заторах центр міста.

Ускладнено рух майже на всіх в'їздах у місто: затори утворилися на під'їздах з боку Бучі, в Софіївській Борщагівці, в Броварах і Борисполі.

Впродовж доби опади в Києві продовжаться, прогнозується утворення снігового покриву до 30 см. Столична влада закликає водіїв залишити сьогодні особистий транспорт і скористатися громадським.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні у лютому очікуються короткочасні морози, коли температура повітря буде опускатися до мінус 30, крім того, березень теж здивує холодною погодою.