RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві дороги перетворилися на ковзанку, столицю продовжує засипати снігом: фото і відео

Сильні снігопади, які накрили Київ в ніч на 8 лютого, спричинили на вулицях столиці величезні затори, рух транспорту значно ускладнено. На прибирання снігу вийшла комунальна техніка, але вона не справляється з масштабами роботи і більшість вулиць досі не розчищені.

"Апостроф" розповідає про ситуацію на вулицях Києва.

Сніг, що випав вночі, ускладнив рух вулицями столиці. В деяких місцях дороги практично не розчищені, хоча вночі, за інформацією міської влади, на дорогах працювали 347 одиниць спецтехніки і 206 працівників у складі 32 бригад із ручного прибирання.

"Сніг" затягнув "Київ в пробки. Вночі випав сніг, але дороги практично не чищені", - пишуть в Telegram-каналі DTP KIEV INFO, де опублікували відповідні фото і відео про ситуацію на дорогах в столиці.

В КМДА попередили, що в другій половині дня опади в столиці посиляться і запевнили, що дороги і тротуари будуть очищати повторно.

Також в Патрульній поліції закликали водіїв не залишати авто на узбіччях, крайніх смугах і тротуарах, щоб не створювати перешкоди у роботі снігоприбиральної техніки, а також по можливості пересісти з особистого транспорту на громадський.

"Автівки, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані", - попередили в Патрульній поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні у лютому очікуються короткочасні морози, коли температура повітря буде опускатися до мінус 30, крім того, березень теж здивує холодною погодою.