RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Заморозки не за горами: синоптик дала невтішний прогноз на осінь

Перші дні вересня змусили жителів столиці, і багатьох інших регіонів України, дістати свою теплий одяг. Похолодання було різким. Але синоптики запевняють, що вже через кілька днів погода знову стане теплою. В Україні настане бабине літо.

Портал "Апостроф" зібрав для вас актуальну інформацію щодо того, яка осінь буде в Києві і коли настане по-справжньому зимова погода.

Так, синоптики Українського гідрометцентру кажуть, що осінь буде характеризуватися ранніми нічними морозами, сухістю і відносно теплим листопадом.

"Є дослідження світових центрів, певні сезонні прогнози, які досить умовні і робляться для великих територій, - говорить Наталя Птуха. - Це сезонний орієнтовний прогноз і для України він складається в збільшенні антициклонального періодів - коли мало вітру, більше прояснень, спокійна погода без дощів , але вона може поєднуватися з холодною повітряною масою. Це означає, що можуть бути ранні заморозки. у першій половині вересня ми їх не бачимо, але в цілому така тенденція цього року є. вересень і жовтень будуть більш сухими. листопаді цього року прогнозується тепліше середньостатистичного погоди в цьому місяці ".

Детальніше читайте в матеріалі порталу "Апостроф": "Зима прийде раніше: синоптики розповіли про погоду в Києві на осінь".