RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві затримали юну "закладницю" наркотиків: що їй загрожує, фото

27 січня, у четвер, у Дніпровському районі Києва затримали неповнолітню за збут наркотиків. Дівчина залишала закладки з метадоном поблизу багатоповерхівок.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Поліцію Києва.

При поверхневому огляді в правопорушниці виявили 13 згортків із наркотиками. За злочин їй загрожує до 8 років в'язниці.

Дівчину, яка нишпорила під вікнами багатоповерхівки та поводилася нервово, помітили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю на вулиці Пожарського. Правоохоронці зупинили її для перевірки. Вона зізналася, що має з собою неркотичні речовини, підготовлені для збуту.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин, вилучивши наркотичні речовини для проведення відповідної експертизи. Дівчину затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сама вона 17-річна уродженка Харківщини, яка не має постійного місця проживання у Києві та не потрапляла раніше до правоохоронців.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян. А слідчі готують підозру у вчиненні злочину неповнолітній.

Раніше "Апостроф" повідомляв про "водія-каркомана", який збив дітей та вже вийшов на свободу за рішенням харківського суду.