RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Схопився за ніж під час суперечки: у Києві затримали вбивцю, фото і відео

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого товариша, трагедія сталася у квартирі на території Святошинського району.

Про це повідомила в Telegram Національна поліція України у Києві.

Як встановили слідчі, двоє чоловіків прийшли у гості до свого знайомого. У ході спільного розпивання алкогольних напоїв між гостями спалахнув конфлікт, який переріс у бійку.

У запалі сварки один з учасників бійки схопився за ніж і завдав кілька ударів у область живота та грудей своєму опонентові. Потерпілого госпіталізували, проте, незважаючи на зусилля лікарів, урятувати його не вдалося.

Читайте також: У Києві зловмисники напали на журналістів: поліція розпочала розслідування

Правоохоронцям вдалося оперативно затримати зловмисника на місці події/ Ним виявився місцевий житель 1980 року народження. Внаслідок обшуку у підозрюваного було вилучено ніж — знаряддя злочину.

Затриманого доставлено до відділення поліції, де йому висунуто звинувачення у скоєнні умисного вбивства (частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в 16 регіонах України було викрито мережу шахрайських кол-центрів, у кожному з яких працювало від 50 до 200 операторів.

  • Вас також може зацікавити :

Як не потрапити в "пастку" під час онлайн – шопінгу: важливі правила

"Оренда" квартир у шахраїв: як діють аферисти та як безпечно зняти квартиру

Виманили в українців 45 мільйонів на дрони: поліція викрила банду шахраїв-рецидивістів, фото