RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандальний телеканал знову відзначився показом фільмів, де знялися прихильники "руского міра"

В ефірі українського телеканалу "Інтер" були показані фільми за участю акторів, які підтримали окупацію Криму та розв'язання війни на Донбасі.

Про це повідомляється в групі в Facebook Бойкот російського кіно.

"Сьогодні із самого ранку на телеканалі #Інтер транслювали радянські фільми "Чародії" і "Д'Артаньян та три мушкетери". У першій стрічці грає Валентин Гафт. Той самий рашист Гафт, який вважає справедливою анексію Криму і звинувачує Україну в звірствах на Сході України. В другому фільмі рашистів одразу троє - Михайло Боярський, Олег Табаков і Борис Клюєв. Об'єднують їх усіх, зокрема, підписи під зверненням 2014 року до Путіна на підтримку його дій щодо окупацій Криму та агресії на Донбасі. Всі вони внесені до Переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Як відомо, Закон України "Про телебачення і радіомовлення" забороняє транслювати фільми за участю рашистів з Переліку", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що активісти мають намір проінформувати про порушення Національну раду з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення запропонувала Верховній Раді встановити штрафні санкції або кримінальну відповідальність для українських артистів, які виступають в РФ.