RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Топ-чиновник Януковича став керувати всеукраїнським телеканалом

Радник і заступник глави адміністрації колишнього президента України Віктора Януковича, Андрій Портнов, заявив про те, що власник телеканалу NewsOne передав йому всі права з управління медіа-ресурсом.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що договір був підписаний в столиці Австрії, Відні, 27 серпня.

"Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгена Мураєва, - прим. "Апостроф") передав мені телеканал в управління терміном на три роки. За умовами договору мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом. Угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в мою діяльністю або в односторонньому порядку припинити договір. Якщо власник захоче продати канал, за умовами договору він повинен пріоритетно запропонувати його мені", - пише Портнов.

Також колишній соратник Януковича пообіцяв "проявляти повагу до всіх, хто причетний до створення і роботи телеканалу, його менеджменту і журналістам, забезпечити їх максимальну незалежність і захищеність від тиску правоохоронців і адміністрації Президента, доступ всіх політичних сил і кандидатів в Президенти до інформаційних можливостей телеканалу".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", журналіст Айдер Муждабаєв закликав бойкотувати телеканал NewsOne, через висловлювання його фактичного власника, нардепа Євгена Мураєва, про українського політв'язня Олега Сенцова.