RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Візит Порошенка на 1+1: гендиректор телеканалу зробив гучну заяву

Гендиректор групи "1+1 media" Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка в зв'язку з його візитом в ефір телеканалу, в ході якого сталася перепалка з шоуменом Володимиром Зеленським.

На своїй сторінці в Facebook він пояснив що позов буде в тому числі "за минулі звинувачення на адресу каналу".

За словами Ткаченка, президент з'явився в студії без попередження.

"При чому не зовсім зрозуміло в якому він тут статусі - кандидата чи президента. Але як розумієте при його вигляді і охоронців УДО - всі в шоці. Він каже - прийшов на дебати. Тобто таки як би кандидат? Чи...? При цьому він точно знає, що його опонент - В.Зеленський в цей момент вже знаходиться в Парижі, в переддень завтрашньої (12 квітня - ред) зустрічі з президентом Франції - Е.Макроном... його впускають в студію. А шо робити? Статус президента ніхто не скасовував", - написав гендиректор каналу.

При цьому Ткаченко нагадав, що програма "Право на владу" всю виборчу кампанію запрошувала Порошенка в ефір, але він ігнорував запрошення. За його словами, після того, як Порошенко "прийшов без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збирався йти", проти нього буде поданий позов.

"Чекайте - в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу 1+1. У країні, яка стряхне з себе вашу брехню - це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік - ще 9 днів залишилося", - написав Ткаченко.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко подав до суду на телеканал "1+1" за брудні методи і поширення фейків.