RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Портал "Коментарі" першим серед українських медіа приєднався до Глобального договору ООН

Видання "Коментарі" видавничої групи "Масаві" - перше медіа в Україні, яке стало учасником Глобального договору ООН.

Про це повідомляється на сайті видання.

Ставши учасником Глобального договору ООН, портал зобов'язався слідувати 10 Принципам за 4 напрямками: захист прав людини, трудові відносини, охорона навколишнього середовища та протидія корупції.

У планах порталу створення розділу, де висвітлюватиметься тема сталого розвитку і пов'язані з цим проблеми; ініціювання щорічної премії "Екобренд року" за номінаціями "Екоофіс", "Екотуризм", "Екоівент", "Екофуд", "Екостайл"; забезпечення інформаційної підтримки підприємствам, які поставили в пріоритет принципи сталого розвитку і захист навколишнього середовища; проведення круглих столів для актуалізації уваги до цієї проблематики.

Портал запевняє, що буде працювати над досягненням 17 цілей сталого розвитку ООН: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх в будь-якому віці, гендерна рівність, розширення прав і можливостей жінок, сприяння комплексному та сталому економічному зростанню, повної зайнятості і гідної роботи для всіх, скорочення нерівності, перехід до раціональних моделей споживання і виробництва, боротьба зі зміною клімату, побудова відкритого суспільства в інтересах сталого розвитку, активізація роботи в рамках Глобального партнерства в інтересах сталого розвитку.

"Коментарі" таким чином утвердився як соціально відповідальна компанія, яка забезпечує дотримання прав людини і виконує основні положення Міжнародної організації праці та дотримується принципів екологічного права.

У 2015 році 193 члена Організації Об'єднаних Націй прийняли план досягнення загального кращого майбутнього. У наступні 15 років учасники обіцяють долати бідність, боротися з нерівністю і несправедливістю і захищати планету.

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact (Глобального договору Організації Об'єднаних Націй). Це ініціатива Генерального секретаря ООН і найбільша в світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати діяльність з урахуванням Цілей сталого розвитку і на основі 10 універсальних принципів в області прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.