RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У мережу злили дизайн нового iPhone XI: опубліковано відео

У мережі з'явився огляд ще не анонсованого iPhone XI.

Про це повідомляє 4PDA.

Ексклюзивні рендери опублікував інсайдер під псевдонімом OnLeaks. Найголовніша "родзинка" новинки - незвичайний фотомодуль з нетиповим для Apple кількістю сенсорів. Це квадратна площадка на задній панелі смартфона з нелінійним розташуванням сенсорів і LED-спалахом з чотирьох світлодіодів.

За даними OnLeaks, iPhone 2019 року всі ще перебуває на етапі розробки, і до релізу дизайн гаджета може бути дещо змінений. Раніше повідомлялося, що Apple планує випустити три нових iPhone: бюджетний варіант і два флагмана, які змінять iPhone Xs і iPhone Xs Max.

Невідомо, яка саме модель представлена на рендер, але швидше за все, мова йде про одну з старших моделей. Незважаючи на те, що до анонсу iPhone XI залишилося близько дев'яти місяців, дизайн апарату також підтвердив інший відомий інсайдер IceUniverce, чиї прогнози часто виправдовувалися.

Компанія Apple витік офіційно ніяк не прокоментувала. Реліз нової лінійки iPhone традиційно має відбутися у вересні цього року.

Як повідомляв "Апостроф", на презентації 2018 року компанія Apple представила нові ноутбук MacBook Air, настільний комп'ютер Mac mini, а також планшет iPad Pro.