RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Microsoft випустила нову операційну систему: фото і подробиці

Компанія Microsoft готує до випуску абсолютно нову операційну систему Lite OS, яка за задумом творців повинна замінити найпопулярнішу на даний момент ОС - Windows 10.

Про це повідомляє видання AKKet з посиланням на технічні документи Microsoft, взяті з офіційного сайту компанії.

З наявної інформації відомо, що нова ОС буде мати ряд якісних відмінностей від попередниці і головним бонусом в ній стане вбудований пакет Office 2019.

Відзначається, що нове програмне забезпечення виявиться простіше у використанні, матиме полегшений інтерфейс і в ній буде "єдиний додаток для налаштувань", який за запевненням творців, "вкрай простий у використанні".

З нової операційної системи Microsoft приберуть всі опції, які практично зовсім не використовуються.

Компанія планує анонсувати Lite OS до середини травня, швидше за все, в рамках конференції для розробників Build 2019. Тестові версії нової ОС повинні з'явитися в доступі незабаром після презентації, а остаточний продукт, найімовірніше, вийде у світ лише в кінці осені.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США почали розслідування проти компанії Microsoft за звинуваченням в корупції. Згідно з матеріалами справи, компанія продавала третім особам пакет Office за заниженою ціною, щоб потім ті перепродували його урядовим організаціям в Європі набагато дорожче.