RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Доктор Комаровський дав влучне пояснення щеплень проти COVID-19, порівнявши вакцину з салом

Доктор Євген Комаровський, який раніше сказав, кому необхідна термінова госпіталізація при коронавірусі, розповів про довгострокові наслідки вакцинації від коронавірусу, порівнявши вакцину з салом.

Про це він заявив на своєму сайті.

Як зазначив лікар, людей, у яких викликає сумніви сам факт вакцинації, дуже багато. Вони запитують себе: чи готовий лікар взяти на себе відповідальність за моє здоров'я після щеплення?

"От скажіть мені: коли ви їсте сало або щось смажене, вас хвилюють довгострокові наслідки? Коли ви дихаєте повітрям великого промислового міста, вас хвилюють довгострокові наслідки?", - пише лікар.

За його словами, люди, які їдять що завгодно, не ведуть спортивний спосіб життя і при кожному чханні приймають антибіотики занадто хвилюються про довгострокові наслідки вакцинації. Доктор також нагадав про наслідки при відмові пацієнта використовувати вакцину від коронавірусу.

"Ви можете в короткостроковій перспективі віддати на лікування від ковіда все накопичене за життя, і залишитися інвалідом, який всім винен, або все одно померти".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Євген Комаровський розкрив головні правила симптоматичного лікування нежиті.