RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Віртуал стає реалом: Цукерберг відкриє магазини з продажу Meta-техніки

Відповідно до нового звіту, Meta думає про відкриття власних роздрібних магазинів, щоб змусити споживачів зрозуміти, що насправді являє собою метавсесвіт.

Про це повідомило видання Dailymail.

Вони дозволили б генеральному директору Марку Цукербергу та Meta легше продемонструвати пристрої компанії, такі як розумні окуляри, гарнітури віртуальної реальності Oculus (скоро будуть перейменовані в Meta) та пристрої для відеодзвінків.

Магазини все ще знаходяться на стадії вивчення та ще не мають дати відкриття.

Apple відкрила свій перший роздрібний магазин у травні 2001 року в Тайсоні, штат Вірджинія, і Google поступово розширює свою роздрібну присутність, щоб продемонструвати свої товари, такі як смартфон Pixel.

"Ми не можемо підтвердити будь-які плани щодо магазинів, але можемо підтвердити, що Quest 2 має великий попит і доступний у роздрібних магазинах наших партнерів разом з іншими нашими апаратними продуктами, Ray-Ban Stories та Portal", - сказав DailyMail.com представник Мета.

Минулого місяця генеральний директор Марк Цукерберг оголосив, що Facebook змінить свою назву на Meta (відсилання до метавсесвіту), оскільки компанія переходить на середовище, в якому користувачі працюють та грають у віртуальному світі.

Спроба уникнути реальності не могла бути більш вдалим моментом для бренду, що бореться, який збереже назву Facebook, але Facebook Inc. - материнська компанія, яка також володіє Instagram та WhatsApp, - тепер працюватиме під новою назвою Meta.

Зміна назви компанії включає новий логотип із зображенням синього символу нескінченності і відсилання до "метавсесвыту", його нового напрямку, що виходить за рамки додатків для соціальних мереж.

Термін "Метавсесвіт" може відноситися до цифрових просторів, які стають більш реалістичними за рахунок використання віртуальної реальності або доповненої реальності.

"Наша місія залишається незмінною, вона, як і раніше, об'єднує людей", - сказав Цукерберг на конференції компанії Facebook Connect, додавши: "Тепер у нас є нова Полярна зірка, яка допоможе втілити в життя метавсесвіт".

Він додав, що це слово по-грецьки означає "за гранню" і символізує "завжди є що побудувати" і "завжди наступна глава в історії".

"Я вважаю, що метавсесвіт - це наступна глава Інтернету, і це також наступна глава нашої компанії", - сказав він, додавши: "У той час як більшість etch-компаній зосереджуються на тому, як люди можуть підключитися до технологій, ми зосереджуємося на створенны технологій, щоб люди могли з'єднуватися один з одним".

Цукерберг раніше припускав, що майбутнє компанії буде в метавсесвіиі, і з липня говорив про нього.

"І я сподіваюся, що якщо ми зробимо це добре, я думаю, що в наступні п'ять років або близько того, в цій наступній главі нашої компанії ми ефективно перейдемо від людей, які вважають нас насамперед компанією соціальних мереж, до компанії метавсесвіту", - сказав Цукерберг у липневому інтерв'ю The Verge.

Раніше ми також повідомляли про те, що не так з новою назвою Facebook (Meta), і чому з неї сміються .