RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В Україні дорожчає платне навчання: яка зараз вартість у популярних вишах

В Україні підвищується вартість навчання в університетах. Найдорожче обійдеться здобуття вищої освіти у київських вишах.

"Апостроф" зібрав інформацію про вартість контракту у популярних українських університетах.

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка середня вартість очного навчання складає 44 200 грн, заочного – 28 600 грн.

У Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" у середньому рік очного навчання коштуватиме 28 тис. грн, заочного – 23 500 тис. грн.

У Сумському державному університеті у середньому рік навчання на очному відділенні коштує 25 тис. грн, на заочному – 7 тис. грн.

У Національному авіаційному університеті середня вартість очного навчання складає 21 тис. грн, заочного – 12 тис. грн.

У Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут" середня вартість очної форми навчання коштує – 21 600 грн, заочної – 12 900 грн.

У Національному університеті біоресурсів та природокористування України середня вартість очного навчання за рік коштуватиме 13 500 грн.

У Національному університеті "Львівська політехніка" середня вартість очного навчання складає 19 900 грн, заочного – 15 тис. грн.

Раніше ми писали, що згідно з системою рейтингу світових університетів Webometrics Ranking of World's Universities, що оцінює вузи за рівнем їхньої присутності в інтернеті, з України було виділено 313 навчальних закладів.