RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося нове відео скандальної бійки після програшу "Дніпра"

У iнтернетi показали більш повну відеозйомку, де зафіксована агресивна поведінка гравця футбольного клубу "Дніпро" Романа Зозулі після матчу з клубом "Зоря".

Відео опубликовано в співтоваристві Юа Футбол в соціальній мережі ВКонтакте.

Iнцидент стався під кінець другого матчу 1/2 фіналу Кубка України, який відбувся в Запоріжжі і завершився перемогою луганчан 2:0.

Нагадаємо, на 90+5 хвилині поєдинку суддя поєдинку Анатолій Абдула призначив штрафний у ворота "Дніпра" та Андрій Тотовицький прямим ударом вразив ціль, тим самим подарувавши команді путівку у фінал турніру. Відразу ж після фінального свистка арбітра нападник дніпрян Роман Зозуля, який не брав участь в гру через перебір жовтих карток, підбіг до суддівської бригаді і жорстко висловив їм претензії, вдаривши одного з суддів ногою.

Сам Зозуля через кілька годин після інциденту пояснив свою поведінку в матчі через пост у Фейсбуці: за його словами, він душею і тілом переживав за партнерів і дуже засмутився, що не може допомогти їм здобути необхідний результат. Футболіст зазначив, що приніс свої вибачення суддям ще на стадіоні, а через соцмережу вибачився перед усіма вболівальниками.

Як повідомляв "Апостроф", футболіст "Дніпра" Роман Зозуля вибачився за свій агресивний вчинок на адресу арбітра матчу із луганською "Зорею" Анатолія Абдули.

Більше про матч читайте в матеріалі "Апострофа" - "Зоря" - "Дніпро" 2:0. Хроніка матчу Кубка України, відео голів, онлайн.