RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Колишнього тренера "Шахтаря" виявили в Росії

Тренер Мірчі Луческу, який після матчу з "Зорею" у фіналі Кубка України офіційно оголосив про відхід з клубу "Шахтар", нібито був помічений в Санкт-Петербурзі.

Про це пише російський Спорт-Експрес.

Відзначається, що Мірча Луческу прилетів до Санкт-Петербурга рейсом з Мінська, його бачили в аеропорту "Пулково".

Однак прибув Луческу в Петербург для переговорів з "Зенітом" або з приватним візитом, для того щоб побувати в Північній столиці в період "білих ночей", поки невідомо.

70-річний румунський фахівець у своєму послужному списку має такі клуби, як міланський "Інтер", турецький "Галатасарай" і "Бешикташ", а також він працював у ряді румунських та італійських команд. Крім того, Луческу з 1982 по 1985 рік очолював збірну Румунії. У "Шахтарі" він пропрацював з 2004 по 2016 рік. З гірниками він 8 разів ставав чемпіоном України, виграв шість Кубків країни, сім Суперкубків, а також Кубок УЄФА-2008/09.

Раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував свій відхід з донецької команди після перемоги у Кубку України.

Як повідомляв "Апостроф", головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу може продовжити тренувати в російському "Зеніт" із Санкт-Петербурга.