RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

ЧС-2016 з хокею: нагороди несподівано отримали друзі Путіна

У мережі звернули увагу на те, що на чемпіонаті світу з хокею при врученні збірній Росії бронзових медалей нагороди також отримали друзі президента РФ Володимира Путіна.

"Я думав, що в мене глюки, хотів вже звертатися до медпункту. Коли наша збірна вийшла отримувати від Третяка бронзові медалі, мені здалося, що серед хокеїстів, тренерів та персоналу команди вийшли Тимченко та Ротенберг. Спустився нижче, виявилося, що це і дійсно вони. Тепер обох можна іменувати бронзовими призерами Чемпіонату світу з хокею. Серйозно, у них титул такий самий, як у Овечкіна, Бобровського та Знарка. До такої дикості не дожив навіть Леонід Ілліч Брежнєв, який теж любив хокей і ходив на матчі", - написав у своєму Facebook опозиціонер Кирило Шуліка, опублікувавши відповідні фото.

"Зараз слоган хокейний "Червона машина. Нова збірка". Але от ви уявляєте, щоб при Тарасові Тимченко та Ротенберг вийшли отримувати медалі? Він би їх особисто копняками вигнав, у чому я ні секунди не сумніваюся. Тому що хокей - це хокей, а не чорт його знає що. Ось нова збірка "Червоної машини" повинна починатися з цього. З повернення хокею спортсменам і вболівальникам. Поки не повернемо, запевняю вас, не чекайте нічого хорошого", - зазначив Шуліка.

Як повідомляв "Апостроф", у соціальних мережах висміяли програш російської збірної з хокею команді Фінляндії у півфіналі чемпіонату світу.