RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Зірки збірної України приєднались до команди: опубліковано фото

У розташування збірної України, яка в цей момент готується до Євро-2016 в італійському містечку Пула поблизу Кальярі на острові Сардинія, прибуло двоє футболістів - рекордсмен за кількістю проведених матчів Анатолій Тимощук і єдиний представник українського футболу в іспанській Примері Євген Коноплянка.

Про це повідомляє SportArena.

Нагадаємо, що Тимощук і Коноплянка були відсутні на офіційній церемонії проводів української збірної 22 травня в Києві. Зокрема, в цей день Коноплянка грав за свою "Севілью" в фіналі Кубка Іспанії проти "Барселони". Тимощук ж затримався в розташуванні казахстанського "Кайрата".

Фото: facebook.com/alex.glyvynskyy

Таким чином, у розпорядженні Михайла Фоменка виявилися всі футболісти, які були запрошені на збір до Італії.

Воротарі: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Бешикташ), Микита Шевченко (Зоря).

Захисники: Євген Хачеріді (Динамо), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - Шахтар), Артем Федецький (Дніпро), Микита Каменюка (Зоря).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (всі - Динамо), Анатолій Тимощук (Кайрат), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Максим Малишев (всі - Шахтар), Євген Шахов, Руслан Ротань (обидва - Дніпро), Іван Петряк, Олександр Караваєв (обидва - Зоря), Євген Коноплянка (Севілья).

Нападники: Пилип Будківський (Зоря), Роман Зозуля (Дніпро), Артем Кравець (Штутгарт).

Резерв: Іван Ордець (Шахтар), Богдан Бутко (Амкар), Артем Путівцев (Термаліка), Віталій Буяльський (Динамо), Олександр Зінченко (Уфа), Артем Гордієнко (Зоря).

Нагадаємо, що 29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник збірна Албанії. На ЧЄ 2016 збірної України буде протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", "Севілья" Євгена Коноплянки програла "Барселоні" у фіналі Кубка Іспанії 0:2. Каталонці забили два голи вже в додатковий час, а український футболіст вийшов на заміну в середині другого тайму.