RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Збірну України провели на Євро-2016: опубліковано фото та відео

22 травня в Києві на Михайлівській площі відбулася офіційна церемонія проводів збірної України на чемпіонат Європи, який відбудеться з 10 червня по 10 липня у Франції.

Українські футболісти, представники тренерського штабу в парадному одязі постали перед уболівальниками, отримали установку від політиків, культурних і громадських діячів, а потім вирушили в аеропорт "Бориспіль", звідки вилетіли в Італії. Саме в цій країні відбудеться заключний підготовчий турнір перед Євро-2016.На урочистості прибув президент України Петро Порошенко, який побажав українським футболістам успіху на престижному міжнародному турнірі.

Відзначимо, що півзахисник Євген Коноплянка - єдиний футболіст, який не був присутній на урочистостях - приєднається до збірної вже безпосередньо в Італії. 22 травня ввечері він грає в фіналі Кубка Іспанії за свою "Севілью".

Фото: ФФУ

Нагадаємо, що 29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник збірна Албанії. На ЧЄ 2016 збірної України буде протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).
Як повідомляв "Апостроф", гравці "Динамо" і "Шахтаря" Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко помирилися в таборі збірної України. Футболісти взяли участь у масовій бійці під час зустрічі команд в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.