RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: у фаворита виникли проблеми зі складом

У головного фаворита чемпіонату Європи 2016, господарки турніру збірної Франції виникли проблеми з комплектацією захисної лінії: після того, як з ладу вибули Адель Рамі з "Севільї" і Мамаду Сахо з "Ліверпуля" (його усунули від ігор через допінг), стало відомо про те, що першість пропустить і захисник "Реала" Рафаель Варан.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу країни.

Лікарі діагностували у талановитого бека пошкодження одного із м'язів стегна, однак травма настільки серйозна, що футболістові доведеться пропустити домашнє Євро. Також він не візьме участі у фіналі Ліги чемпіонів 28 травня, в якому "Реал" зустрінеться із земляками з "Атлетико".

Таким чином, основну пару центральних захисників збірної Франції на найближчому чемпіонаті Європи, швидше за все, складуть Лоран Косельні з лондонського "Арсеналу" і Ельякім Мангала з "Манчестер Сіті". Додамо, що букмекери незмінно вважають французів головними претендентами на перемогу на Євро. Також можливий успіх збірних Німеччини та Іспанії.

Як повідомляв "Апостроф", збірна України готується до Євро-2016 на острові Сардинія. У розпорядженні тренерського штабу - 26 основних футболістів і шестеро резервних. Утім, поки що жодних повідомлень про травми або пошкодження зі стану команди не надходило.

За матеріалами football.ua.