RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Коноплянка заспівав для скандального Селезньова: опубліковано фото

Футболіст збірної України Євген Коноплянка заспівав для скандального нападника Євгена Селезньова під час вечері команди на італійському острові Сардинія, де в одному з містечок українці проводять першу частину підготовчого збору до Євро-2016.

Фотографією моменту, коли Коно взявши мікрофон у ведучого вечора в одній з соцмереж поділився сам Селезньов.

Нагадаємо, що навесні Селезньов несподівано для багатьох перейшов з "Дніпра" в російську "Кубань", чим викликав хвилю несприйняття та гніву з боку уболівальників і навіть фахівців. Футболіст втратив місце у збірній і пропустив березневий збір команди, не одружуючись в двох товариських матчах проти Кіпру (1:0) і Вельсу (1:0). У розташуванні свого клубу українець не здобув лаврів, тому не чекаючи закінчення сезону, він покинув Росію і підписав контракт з "Шахтарем" - клубом, в якому він успішно виступав раніше. Багато фахівців і ЗМІ пов'язують виклик Селезньова в збірну якраз з його трансфером в донецьку команду.

Додамо, що в Пулі на Сардинії збірна пройшла відновний збір, а після матчу з Румунією 29 травня в Турині почнеться основна частина підготовки до чемпіонату Європи. Вона пройде в Швейцарії. 3 червня українці зустрінуться з Албанією. Відзначимо, що обидві команди є учасниками Євро-2016.

Як повідомляв "Апостроф", головний тренер збірної України Михайло Фоменко пояснив появу в команді скандального Селезньова. За словами тренера, якщо нападник потрібен "Шахтарю", то він потрібен і "синьо-жовтим".