RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ломаченко нокаутував Мартінеса: з'явилось повне відео бою

В ніч з 11 на 12 червня в Нью-Йорку на легендарній арені "Медісон Сквер Гарден" українець Василь Ломаченко здобув перемогу над Романом Мартінесом з Пуерто-Ріко нокаутом в п'ятому раунді бою за звання чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,9 кг).

На одному з каналів YouTube з'явилося повне відео поєдинку.

Ломаченко увійшов в історію світового боксу як спортсмен, якому знадобилася найменша кількість матчів для того, щоб стати чемпіоном світу в двох вагових категоріях. Українець побив недавній світовий рекорд 23-річного японця Наоі Іноуе, перевершивши його на один бій (японець боксує в категоріях до 50,8 та 52,1 кг). Нагадаємо, що раніше, в 2014 році дворазовий олімпійський чемпіон став чемпіоном світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг). Ломаченко Мартинес нокаут бокс Нью-Йорк WBO

Також Ломаченко підкорилося й інше досягнення: він став першим українцем, який завоював титул чемпіона світу відразу в двох категоріях. Після бою з Мартінесом в його активі - 6 перемог (4 нокаутом) в семи поєдинках. У пуерторіканця - 29 перемог, 3 нічиї і 3 поразки в 35 матчах. Відзначимо, що нокаут в нинішньому поєдинку став найбільш раннім в кар'єрі українця.

Більше про історичну перемогу Ломаченка читайте в матеріалі "Апострофа" - "Ломаченко - Мартінес: хроніка чемпіонського бою, відео нокауту, онлайн"