RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ломаченко - Мартінес: з'явилось яскраве фото нокауту

Український боксер Василь Ломаченко в блискучому стилі здобув перемогу над Романом Мартінесом з Пуерто-Ріко і завоював пояс чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59,9 кг).

Фото моменту, коли суперник Ломаченко опинився на настилі рингу, опубліковано виданням Boxingscene.

Нагадаємо, що Ломаченко відправив суперника в нокаут на початку п'ятого раунду - після серії ударів українець завдав правий боковий, який практично відразу дав зрозуміти, що продовження бою не буде. Мартінес не став підніматися і суддя зафіксував перемогу 28-річного боксера з Білгород-Дністровського.

Ломаченко увійшов в історію світового боксу як спортсмен, якому знадобилася найменша кількість матчів для того, щоб стати чемпіоном світу в двох вагових категоріях. Українець побив недавній світовий рекорд 23-річного японця Наоі Іноуе, перевершивши його на один бій (японець боксує в категоріях до 50,8 та 52,1 кг). Нагадаємо, що раніше, в 2014 році дворазовий олімпійський чемпіон став чемпіоном світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг).

Також Ломаченко підкорилося й інше досягнення: він став першим українцем, який завоював титул чемпіона світу відразу в двох категоріях. Після бою з Мартінесом в його активі - 6 перемог (4 нокаутом) в семи поєдинках. У пуерторіканця - 29 перемог, 3 нічиї і 3 поразки в 35 матчах.

Більше про історичну перемогу Ломаченка читайте в матеріалі "Апострофа" - "Ломаченко - Мартінес: хроніка чемпіонського бою, відео нокауту, онлайн"