RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гравця збірної України хочуть купити в Англії: в мережі іронізують

Один з потенційних лідерів збірної України Андрій Ярмоленко, який до провального для українців Євро-2016 вважався найбільш затребуваним українським футболістом, як і раніше цікавить ряд англійських команд. За інформацією ЗМІ, в його послугах зацікавлений чемпіон Англії "Лестер".

Інформацію про те, що з стані "лисів" поцікавилися трансферної ціною українця і вона (близько 25 мільйонів євро) відлякала босів клубу, викликала ажіотаж в мережі.

Так, на популярному сайті dynamo.kiev.ua, користувачі відзначили, що несподівано проявила себе збірна Угорщини дешевше, ніж Ярмоленко, який нічим не відзначився на Євро-2016.

"Вся збірна Угорщини, тільки що практично забезпечила собі місце в 1/8, варто менше одного Ярмоленко. Б'ються до останнього, лізуть вперед, а не боязко назад і впоперек. І навіть знають як потрібно грати проти силової, росло команди. Так може краще продамо Ярмолу і купимо збірну Угорщини? "," Ярмоленко є дерев'яний і його ніхто не купить. Як нам важко не було, він гравець для українського чемпіонату. ні більше і не менше. Чемпіонат Європи поставив на ньому жирну крапку "," Ціна на Ярмолу явно впаде після Євро, це факт. Але якщо ІМС (Ігор Суркіс, президент "Динамо" - "Апостроф") трохи зменшить свій апетит, пропозиції по Андрію будуть. Але на 20 лямов він ніяк не тягне ", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, що збірна України провалилася на чемпіонаті Європи у Франції, програвши 0: 2 в двох матчах групового турніру і втративши будь-які шанси на плей-офф. Тоді як Угорщина після двох турів має в активі 4 очки і очолює групу F, в якій виступає сильна Португалія і міцна Австрія.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст пояснив, чому невдача збірної України на Євро-2016 була очікуваною. За словами головного редактора видання football.ua Кирила Крижанівського, північноірландці мають кращу практику в клубах, а заодно перевершують українців у характері і бажанні.

Більше про провальний матч збірної читайте в матеріалі "Апострофу" - Україна - Північна Ірландія - 0: 2. Хроніка матчу Євро-2016, відео голів, онлайн