RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Євро-2016: тренер збірної України попросив вибачення та пояснив невдачу

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав одну з причин невдачі його команди на Євро-2016, а також вибачився за дві поразки на турнірі.

Про це з посиланням на тренера повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

"У нас зараз непроста ситуація в країні. Само собою, це відбивається на футболі, на рівні чемпіонату України. Це ланцюгова реакція, яка привела до того, що нам не вдалося вирішити задачу виходу з групи. Просимо наших уболівальників пробачити нас за це. Сподіваюся , що в подальшій своїй роботі ми покращимо відносини між збірною України та вболівальниками ".

Нагадаємо, що збірна України провалилася на чемпіонаті Європи у Франції, програвши 0: 2 в двох матчах групового турніру (Німеччини та Північної Ірландії) і втративши будь-які шанси на плей-офф. 21 червня українці зіграють останній матч у Франції - о 19:00 в Марселі вони зустрінуться з Польщею.

За словами Фоменка, його команда постарається здобути позитивний результат.

"Попрощатися у нас ще буде час - після матчу з Польщею. Після всіх неприємних подій, які з нами відбувалися на Євро-2016, потрібно буде час на переосмислення того, що сталося. А поки нас чекає гра з класним суперником. Хлопці це розуміють і налаштовуються відповідним чином. Думаю, претензій до них по виконанню ними обов'язків завтра не буде".

Додамо, що ЗМІ повідомили про те, цей поєдинок стане останнім для Фоменко на посаді головного тренера збірної.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі посміялися над тим, що нібито один з англійських клубів цікавиться лідером збірної України Андрієм Ярмоленко, незважаючи на його провал і невдачу його команди на Євро-2016.