RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Євро-2016: журналіст вказав на кумедну подробицю про збірну Англії

Несподівана поразка збірної Англії від Ісландії в 1/8 фіналу Євро-2016 цілком закономірна, незважаючи на те, що ісландці своїм виходом до чвертьфіналу викликали серйозний ажіотаж.

Так вважає відомий український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижановський.

"На Євро все частково передбачувано. Вчора був день, коли "порядок б'є клас". Виліт англійців цього разу "сенсаційний" тільки тому, що в суперниках була Ісландія. Але хіба ви ще не звикли, що англійці вилітають від усіх, кому не лінь? Починаючи з 1990 року (без урахування того ЧС), англійці за 13 (тринадцять) великих турнірів (чемпіонати світу та Європи) здолали суперників на стадії плей-офф аж ТРИ рази - Еквадор, Данію і Іспанію (по пенальті). А за ВСЮ історію чемпіонатів Європи англійці пройшли хоча б одну стадію плей-офф лише ОДИН раз - в 1996-му переграли по пенальті іспанців. Усі інші - вони програвали. Всім підряд програвали. Цього разу програли ісландцям... ", - написав журналіст на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, напередодні збірна Ісландії вперше в історії пробилася до чвертьфіналу чемпіонату Європи, обігравши Англію 2:1. Ісландці пропустили з пенальті від Уейна Руні вже на 4-й хвилині, проте в наступній же атаці зрівняли рахунок - відзначився Рагнар Сігурдссон. Витримавши натиск опонента, в одній з контратак на 18-й хвилині Колбейн Сігтоурссон точним ударом у кут вивів свою команду вперед. Англійці мали перевагу протягом часу, що залишився, в цілому завдали по воротах суперника 20 ударів (з них 5 у створ), але змінити хід поєдинку так і не зуміли.

Додамо, що на Євро-2012 в Україні та Польщі Англія вилетіла з першого ж раунду плей-офф, програвши по пенальті Італії.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні на Євро-2016 визначилися пари чвертьфіналістів. Так, поєдинки цієї стадії розпочнуться 30 червня протистоянням Польщі і Португалії, а завершаться 3 липня зустріччю господарів турніру французів та ісландців.