RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Коломойський зробив резонансну заяву з приводу ФК "Дніпро"

Власник футбольного клубу "Дніпро", бізнесмен Ігор Коломойський спростував чутки про ліквідацію команди.

Про це він повідомив в коментарі ТСН.

"Я з подивом з преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи це правда", - прокоментував Коломойський інформацію про швидку ліквідацію клубу, поширену сайтом Fcdnipro.com.

За його словами, сьогодні команда дійсно переживає не найкращі часи, але про закриття клубу не йдеться, і зараз футболісти збираються на збори і готуються до матчів прем'єр-ліги.

Менеджмент "Дніпра" у свою чергу розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші при коефіцієнті корисної дії, який дорівнює нулю. Підходи можна переглянути після поразки нашої команди мільйонерів команді "листонош" (йдеться про збірну Північної Ірландії, – ред.)", - зазначив Коломойський.

Щодо джерел чуток з приводу ліквідації клубу Коломойський вважає, що за ними стоїть Федерація футболу України.

"Коли не вийшло перекласти відповідальність за "успішний" виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з "Дніпром", - зазначив бізнесмен.

Про майбутнє клубу Коломойський пообіцяв розповісти пізніше: "Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити".