RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Головний тренер ФК "Дніпро" зробив скандальну заяву

Головний тренер українського футбольного клубу "Дніпро" (Дніпро) Мирон Маркевич оголосив про те, що йде у відставку через проблеми з фінансуванням проекту.

Про це тренер розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспрес".

За словами Маркевича, клуб продовжить існування, однак якою буде команда - невідомо.

"Не був свідком розмови нашого керівництва з власником клубу. З ним зустрічалися генеральний директор Андрій Стеценко і виконавчий директор Андрій Русол. Тільки вони можуть поділитися конкретною інформацією. Але знаю точно, що в середу на зборах оголосили: клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання", - говорить він.

"Тепер про майбутнє "Дніпра" доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо у цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно. Майже всі гравці роз'їхалися по іншим країнам і клубам. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка. Не знаю...", - розмірковує Маркевич.

Відомий український тренер сказав, що не буде поспішати з вибором наступного місця роботи і поки зосередиться на розвитку своєї футбольної школи.

"Поки у мене тайм-аут, займусь своєю футбольною школою в рідних Винниках. На даному етапі нікуди не поспішаю, хоча запрошення у мене є. Але тепер до кожного речення буду підходити виважено, щоб не опинитися в схожій ситуації. Якщо б рік тому мені хтось сказав, що таке буде, я б ні за що в житті не повірив. Це ні в які рамки не лізе: у минулому році "Дніпро" був однією з кращих команд в Європі, а тепер перетворився в колектив фізкультури...", - не приховує жалю тренер.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в ЗМІ з'явилися чутки, що "Дніпро" може припинити своє існування через відсутність фінансування.


Пізніше власник Дніпра, бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував ці чутки.