RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Догралися: у Порошенка відреагували на гучне рішення МОК по Росії

У Міжнародному олімпійському комітеті (МОК) закликали міжнародні федерації зимових видів спорту заморозити підготовку до таких змагань як міжнародні чемпіонати, світові кубки та інші міжнародні змагання з зимовим видом спорту, які могли б пройти в Росії.

Про це йдеться в повідомленні на сайті комітету.

МОК зазначив, що більше не буде організовувати в Росії міжнародні змагання або захищати їх проведення. Мова йде, зокрема, про Європейських іграх, які будуть проводити в 2019 році під організацією Європейських олімпійських комітетів. Крім того, Міжнародний олімпійський комітет заявив, що відмовить в акредитації співробітників російського міністерства спорту та іншим посадовим особам, які згадуються в доповіді WADA.

На сторінці Facebook Інформаційних військ України, створених при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця зі сміхом відреагували на заклик МОК.

"Відмінна новина", "Встати з колін москалям навіть допінг не допоміг", - пишуть користувачі в коментарях.

"У РФ більше спорту немає...", - вважає український блогер Мирослав Гай.

Як повідомляв "Апостроф", вчора Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) після доповіді про підміну співробітниками ФСБ допінг-проб російських спортсменів закликало спортивне співтовариство заборонити спортсменам з РФ брати участь у всіх міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри в Ріо, поки в Росії не відбудеться зміни антидопінгової "культури"