RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Постол - Кроуфорд: прогноз букмекерів на чемпіонський бій українця

В ніч з 23 на 24 липня в американському Лас-Вегасі відбудеться поєдинок між українським боксером Віктор Постол і місцевим Теренсом Кроуфордом - на кону бою стоятимуть чемпіонські пояси WBC і WBO, якими відповідно володіють бійці: букмекери вважають, що американець добуде перемогу.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу Кроуфорда приймаються ставки з показником 1,22. Тоді як Постол котирується з "відповіддю" 5,0. На нічийний результат можна ставити з коефіцієнтом 25,0.

Нагадаємо, що Віктор Постол завоював чемпіонський титул 2 жовтня 2015 року в поєдинку з аргентинцем Лукасом Маттіссе - українець нокаутував опонента в 10-му раунді. Кроуфорд свій попередній бій провів 27 лютого, нокаутувавши співвітчизника Генрі Ланді. До слова, це була друга захист титулу Кроуфордом.

При цьому на те, що Кроуфорд оформить четвертий поспіль нокаут у своїй кар'єрі, можна поставити з показником 2,45. На те, що достроково завершить бій українець, приймаються ставки з "відповіддю" 13,0.

Як повідомляв "Апостроф", тренер Постола американський фахівець Фредді Роуч розповів про майбутнє протистояння з Кроуфордом. За його словами, перед боєм шанси боксерів - 50 на 50.