RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Нове відсторонення спортсменів із РФ від Олімпіади викликало хвилю обурення у путінцев

Росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, схвилювала звістка про те, що збірну Росії з важкої атлетики у повному складі відсторонили від Олімпіади-2016.

Новину активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах, а також у соцмережах.

Збірну Росії з важкої атлетики до участі в Олімпіаді-2016 не допустила Міжнародна федерація важкої атлетики (IWF), про що повідомила на своєму сайті. Там зазначено, що виконком IWF "ретельно вивчив питання". Статистику російських важкоатлетів назвали "шокуючою і невтішною", відзначивши їх сумнівну репутацію.

"Ситуація була прогнозована — МОК просто зняв з себе відповідальність, переклавши рішення з кожного виду спорту на окремі федерації. І тепер МОК білий і пухнастий, а спортивні федерації виконують замовлення з Фашингтона", "Не дадуть нашим спортсменам виступити на цьому позорищi. Всієї збірної треба демонстративно на параді відкриття вийти зі стадіону і виїхати звідти. Політизоване шоу, проплачені судді. Нам там робити нічого!", — коментують новину на сайті РІА Новини.

"Давайте будемо до кінця відвертими, літні олімпіади — нудні. Спітнілі баби, спортивна ходьба. Кому це треба? Нікому", "Я б на місці спортсменів на церемонії відкриття демонстративно всієї збірної розвернувся і покинув цей цирк", "Ця Олімпіада втрачена. Дивитися не буду. Думаю, не я один. Ніхто не рахує, скільки буде не досчитано бабла від втрати рейтингу?", "Путін не має ні самолюбства , ні поваги до своєї країни. Потрібно було бойкотувати олімпіаду і не платити шалені гроші ублюдками", "Ось вони, досягнення європейської цивілізації — немає культури, мистецтва, літератури, кінематографа, а зараз ще і спорту", — коментують новину на сайті Lenta.ru.

Також рішення відсторонити важкоатлетів від Олімпіади прокоментував у своєму Twitter російський боксер і депутат Держдуми Микола Валуєв.

Як повідомляв "Апостроф", після того, як багатьох російських спортсменів відсторонили від участі в олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, російська пропаганда стала активно виставляти Олімпіаду-2016 в поганому світлі.

Разом з тим президент РФ Володимир Путін відсторонився від вирішення проблем з допуском спортсменів з РФ до Олімпіади-2016.