RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Уже не той "Шахтар": у Ахметова зробили гучну заяву після вильоту з Ліги чемпіонів

3 серпня "Шахтар" вилетів з кваліфікації Ліги чемпіонів, програвши у другому матчі 3-го раунду швейцарському "Янґ Бойз": капітан донеччан Даріо Срна зробив гучну заяву після поєдинку, назвавши всіх винних у невдачі.

Слова правого захисника "гірників" наводить офіційний сайт клубу.

"Важке поразка, наша команда не може дозволяти собі такого. Нам всім зараз варто задуматися. Це не той" Шахтар ", який хочуть бачити вболівальники. Такого ніхто не очікував. Винні всі: перший - я, інші - футболісти, також тренерський штаб. Тому треба робити висновки і рухатися далі. Тепер необхідно показати хороший результат в Лізі Європи", - зазначив Срна після гри у Берні.

Нагадаємо, що в першому матчі у Львові "Шахтар" впевнено обіграв "Янг Бойз" 2: 0, проте вже на початку другого тайму втратив перевагу в два голи, пропустивши двічі протягом 6 хвилин (відзначився японський легіонер "джмелів" Юя Кубо). Виліт з Ліги чемпіонів, втім, дає "гірникам" шанс поборотися за вихід в груповий турнір Ліги Європи. 5 серпня команда Паулу Фонсека, який став головним тренер донеччан на початку літа, дізнається свого суперника по 4-го раунду відбору.

Додамо, що згідно з інформацією ЗМІ, Даріо Срна, який користується великим авторитетом не тільки серед футболістів, але і керівництва клубу, в тому числі і президента Рината Ахметова, спочатку був не в захваті від призначення Паулу Фонсека і затіяної ним перебудові тактичних побудов команди.

Як повідомляв "Апостроф", українські команди в третьому раунді відбору Ліги Європи 2016/17 - "Олександрія" та "Ворскла" 4 серпня проведе матчі проти хорватських "Хайдука" і "Локомотиви".