RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Українські спортсмени вразили підтримкою росіян: опубліковано відео

Російськие пропагандистське ТБ зробило сюжет про українських спортсменів, які критично відгукнулися про недопуск росіян на Олімпіаду-2016 в Ріо-де-Жанейро.

Відео з цим сюжетом каналу "Росія" опубліковано на YouTube.

"Ну звичайно, російські атлети дуже сильні, вибувають з ладу суперники, це як би засмучує", — говорить, зокрема, Вікторія Ткачук, учасниця української збірної з легкої атлетики.

"Нечесно всіх спортсменів дискваліфікувати", — каже інша українська легкоатлетка Олена Колесніченко.

Також підтримку росіянам висловили ще кілька українських спортсменів.

Це відео перепостив у своєму Facebook журналіст Антон Комаров, пост з сюжетом росТБ зібрав негативні коментарі від користувачів.

"Нещодавно промайнула думка, що поки на чолі українського спорту ватник Бубка-гоп, навряд чи від спортсменів можна чекати інших заяв", "А спортсмен повинен розуміти лінію партії?", "Той же самий Бубка-Гоп дуже добре розумів, що якщо він не погодиться з точкою зору політбюро щодо бойкоту олімпіади в США, то він буде стрибати в Салехарді через сосни", "Поверніться на **й додому! Співчуваючі!!!", "Я думаю, що їх потрібно було звозити в район бойових дій, або на крайній випадок на територію київського Шпиталю, щоб пропав жаль! Або це колобаранты всередині збірної!", "Що це взагалі таке — давати інтерв'ю раша ЗМI???" — обурюються користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", після того як багатьох російських спортсменів відсторонили від Олімпіади, російські пропагандистські ЗМІ взялися виставляти Ігри в Ріо-де-Жанейро в поганому світлі.