RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Олімпіада-2016: у Німеччині влаштували бойкот Росії

Німецьке видання Bild, публікуючи медальну таблицю Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро, не включає до неї досягнення російської олімпійської збірної.

Про це повідомив у своєму Twitter користувач з ніком Сергій Гур'янов.

"Bild тримає свою обіцянку — в медальній таблиці німці не вважають нагороди росіян", — написав Гур'янов, опублікувавши в підтвердження адресу сайту з цією таблицею.

Нагадаємо, Олімпіада 2016 року відкрилася в Ріо-де-Жанейро 5 серпня. Вона триватиме до 21 серпня. Це перша Олімпіада, яка проходить у Південній Америці, та другі Ігри в Латинській Америці (після Олімпіади-1968, яку зробили в Мехіко).

Від участі в Олімпіаді відсторонили большок кількість спортсменів, які представляють Росію. Внаслідок цього російські ЗМІ стали выставять Олімпійські ігри-2016 в поганому світлі.

Раніше соцмережі потішили заголовки російських пропагандистських ЗМІ, в поганому світлі виставляють Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, від участі в яких було усунено велика кількість російських спортсменів.

Як повідомляв "Апостроф", форма, в котру одягнули російських спортсменів, допущених до Олімпіади, викликала шквал насмішок в соцмережах. Шати олімпійців з РФ порівнювали з уніформою лакеїв, швейцарів і офіціантів.