RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Перша медаль України на Олімпіаді в Ріо: путінці бісяться

Росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, привела в дикий сказ перша медаль для України на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Новину про те, що українець Сергій Куліш виграв "срібло" на Олімпіаді-2016, активно обговорюють користувачі російського інформаційного ресурсу Lenta.ru.

Жовч путінцев посилило те, що в змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки на дистанції 10 метрів росіянин Володимир Масленніков поступився українському спортсмену і отримав "бронзу".

"Нда, тепер хохли будуть як мінімум півроку згадувати це срібло на олімпіаді", "Да уж... тренування на "небесної сотні" виявилися ефективнішими. Потягнули на срібло", "Програв хохлу. При Сталіні за таке і на Колиму можна було звалити. А так можна обмежитися і партквитком", "Росія ще з ядерних ракетних шахт постріляє і золото виграє!", "Треба хохла перевірити на допінг!", "Ну нарешті, завоював медальку для своєї країни, а то я вже турбуватися став, як би результат "всуху" ЧЕ цього року не став прокляттям української олімпійської збірної", "Хохли на срібло наскакали все-таки", — коментують у мережi.

Як повідомляв "Апостроф", в українському сегменті соцмереж "срібло" Сергія Куліша на Олімпіаді в Ріо зустріли із захопленням.

У Німеччині взялися бойкотувати успіхи олімпійської збірної РФ на іграх у бразильському Ріо-де-Жанейро.