RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На футболі в Україні розігралася драма зі сльозогінним газом: опубліковано відео

На матчі другої ліги Чемпіонату України з футболу між клубами "Поділля" та "Кристал" ппроизошла бійка між гравцями, з-за чого співробітникам поліції довелося застосувати сльозогінний газ.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Відзначається, що бійка почалася на футбольному полі після завершення матчу, в ній брали участь гравці обох команд. Для того, щоб розняти гравців, поліція застосувала сльозогінний газ.

У прес-службі патрульної поліції Хмельницького повідомили, що з драчунами-футболістами впорався один патрульний екіпаж і викликати "швидку" не довелося. За словами прес-секретаря Романа Мартинюка, ця ситуація не була напруженою, так як затіяли бійку не футбольні фанати, а самі футболісти.

Він зазначив, що в результаті цього інциденту ніхто зі спортсменів не постраждав. Разом з тим в клубі "Кристал" стверджують, що за використання поліцією сльозоточивого газу один з гравців був змушений звернутися до лікарні з опіком першого ступеня.

У клубі "Кристал" написали колективну заяву в поліцію, вказавши на перевищення службових повноважень при застосуванні співробітниками правоохоронних органів спецзасобів.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії стали зачищати футбольних фанатів, які підтримують Україну.