RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: "Динамо" вказали на шлях у майбутнє

Після домашньої поразки 1:2 від "Наполі" на старті Ліги чемпіонів 2016/17 і невиразної гри "Динамо" необхідно подивитися правді в очі і розлучитися з амбіціями побудови європейського суперклубу.

Про це на своїй сторінці у Facebоok написав відомий український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижанівський.

"Нічого особливого не сталося - сильніша команда обіграла слабшу. Вихід Циганкова - це краще кадрове рішення Реброва, яке він міг зробити в принципі. "Динамо" має прийняти нові реалії існування, ростити гравців і продавати їх в серйозні західні клуби. Тема створення" європейського суперклубу "на порядку денному не стоїть вже дуже давно, з цим треба змиритися", - вважає Крижанівський.

Нагадаємо, що саме після скидки 18-річного дебютанта "Динамо" Віктора Циганкова був відкритий рахунок - Денис Гармаш пробив невідпорно метрів з 10. Однак після забитого гола кияни дозволили супернику не тільки відновити рівновагу, а й вийти вперед. У другому таймі надії динамівців на порятунок були розбиті через другу жовту картку Сергія Сидорчука за симуляцію, яка трансформувалася у видалення.

Додамо, що в іншому поєдинку групи В "Бешикташу" вдалося на останніх секундах зрівняти рахунок після пропущеного голу на початку зустрічі з "Бенфікою" - 1:1.

Наступний матч у Лізі чемпіонів кияни проведуть 28 вересня в Стамбулі проти місцевого "Бешикташа".

Як повідомляв "Апостроф", 1-й тур групового турніру Ліги чемпіонів 13 вересня відзначився кількома переконливими перемогами фаворитів - "Барселони" і "Баварії". Так, іспанці знищили "Селтік" 7:0, а німці познущалися над російським "Ростовом" - 5:0.