RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

"Чорна" смуга в "Динамо": Ребров зробив гучну заяву

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров емоційно прокоментував несподівану поразку від "Зорі" 0:1 у матчі 8-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Про те, чого варто чекати вболівальникам у найближчому майбутньому, тренер розповів на післяматчевій прес-конференції, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Ми будемо продовжувати працювати. А вийде чи ні ... Якщо президент скаже мені "Дякую, до побачення", то в мене жодних заперечень не буде. Але я буду працювати до кінця. Хлопці вірять, намагаються, я це бачу. Не завжди все виходить... А чи приймуть якесь рішення відносно мене - не проблема ", - заявив Ребров.

Нагадаємо, кияни в зустрічі з луганчанами мали територіальну перевагу, проте втілити її в голи не зуміли, пропустивши гол вже в доданий арбітром час - гості вкотре втекли в контратаку, Іван Петряк залишив пасти задніх Євгена Хачеріді, і після навісу Євген Опанасенко перекинув Олександра Шовковського, який вийшов з рамки воріт.

"Моє завдання - перемагати в кожному матчі. І ми зараз не займаємося будівництвом нової команди в Лізі чемпіонів: гратимемо на максимальний результат у всіх турнірах, в яких ми беремо участь. Сподіваюся, покращимо якість гри вже в наступному матчі. Ми будемо продовжувати працювати" , - додав головний тренер "біло-синіх".

Додамо, що з урахуванням матчу в Лізі чемпіонів проти "Наполі" кияни не можуть перемогти вже чотири поєдинки поспіль. Примітно, що всі три поразки в нинішньому сезоні "Динамо" зазнало на НСК "Олімпійський" - від "Ворскли" 0:2, "Наполі" 1:2 і "Зорі" 0:1.

Більше про несподівану поразку команди Реброва читайте в матеріалі "Динамо" - "Зоря" 0:1. Хроніка матчу чемпіонату України, відео голу, онлайн