RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

З'явилася реакція Кличка на заяви скандального суперника

Український боксер Володимир Кличко довгий час не коментував недавні скандальні заяви суперника Тайсона Ф'юрі щодо завершення кар'єри і вживання наркотиків, однак нарешті українець висловив свою думку про те, що відбувається з британцем.

Про це повідомляє Bild.

"Ф'юрі тягне бокс у болото", - коротко сказав боксер журналістам видання.

Через постійні відмови Ф'юрі провести матч-реванш, а британський чемпіон, який відібрав всі титули у Кличка 28 листопада 2015 року, вже двічі переносив другий матч, українець вже майже рік не виходив в ринг. За інформацією ЗМІ, наступним суперниками 40-річного Володимира можуть стати Луїс Ортіс або Лукас Браун, також реальний бій проти чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа.

Додамо, що раніше у антидопінгових організацій виникли питання до Ф'юрі з приводу можливого вживання ним заборонених препаратів перед боєм з Кличком, а недавно стало відомо, що британський боксер вживав кокаїн.

Про те, що робити Володимиру Кличку зі своєю кар'єрою через відмову Ф'юрі, читайте в матеріалі "Апострофу" - "Складний вибір Кличка: що робити українському боксеру після відмови Ф'юрі вийти в ринг"

За матеріалами Sportarena.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: