RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Скандальний суперник Кличка зважився на несподіваний вчинок: опубліковано фото

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який відмовився проводити з українцем Володимиром Кличком матч-реванш запланований на 29 жовтня, а трохи пізніше попався на вживанні кокаїну, прийняв рішення здати свій пояс чемпіона світу за версією WBO.

Про таке несподіване рішення Ф'юрі повідомляє The Times.

Напередодні стало відомо, що WBO всерйоз має намір позбавити Ф'юрі титулу, якщо він протягом 10 днів не пояснить перенесення бою з Кличком. Також від британця чекали пояснень у зв'язку з паузою в виступах, порушення контракту і вживанні заборонених речовин. Однак судячи з усього, боксер вирішив зробити хід конем і так би мовити підписати мирову угоду.

Наче підтверджуючи інформацію британських ЗМІ, Ф'юрі виставив у Твіттері фотографію з усіма своїми поясами, підписавши її багатозначними словами: "Щоб ви всі знали, що зараз за часи".

Фото: twitter.com/Tyson_Fury

Нагадаємо, що Ф'юрі завоював чотири чемпіонські пояси, перемігши в листопаді 2015 року Кличко в поєдинку в німецькому Дюссельдорфі. Згодом він відмовився проводити захист титулу IBF і був його позбавлений. У цьому році у нього повинен був відбутися реванш з Кличком (на кону стояло три пояси - WBO, WBA і IBO), проте бій двічі він переносився через травми Ф'юрі. Всього в активі британського чемпіона 25 перемог в 25 матчах на професійному ринзі.

Додамо, що наступним суперником Кличка може стати чемпіон світу за версією IBF британець Ентоні Джошуа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася реакція Кличко на заяви Тайсона Ф'юрі. Скандальний суперник, вважає Кличко, тягне весь бокс в болото.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: