RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Динамо" - "Бенфіка": відомий журналіст указав на приголомшливе

Після поразки від "Бенфіки" 0:2 в 3-му турі Ліги чемпіонів 2016/17 "Динамо" практично втратило шанси в наступному році продовжити виступи в турнірі, а заодно підтвердило наявність реальної кризи в грі.

Таку думку висловив український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижанівський.

Крижанівський на своїй сторінці в Фейсбуці звернув увагу на приголомшливий факт: "Динамо" в 9 останніх матчах в рамках двох турнірів зазнало 4 поразки і здобуло всього лише 2 перемоги, а лідер команди Андрій Ярмоленко вже 10-й поєдинок поспіль не може забити гол.

Нагадаємо, що "Динамо" пропустило з пенальті вже на 9-й хвилині поєдинку - відзначився Едуардо Сальвіо. У час, що залишився в першому таймі, кияни мали декілька моментів, щоб зрівняти рахунок, проте не зуміли реалізувати їх. А майже одразу після перерви господарі пропустили разючу атаку португальців, яка завершилася результативним ударом Франко Серві - 2:0. Навіть за подібних розкладів динамівці йшли вперед, створюючи напруження біля воріт суперника, але забити хоча б один м'яч їм так і не вдалося.

Після 3-х турів кияни займають останнє місце в групі В. В іншому поєдинку турецький "Бешикташ" несподівано обіграв "Наполі" на виїзді 3:2 і перемістився на другу сходинку в турнірній таблиці. Наступний матч "Динамо" проведе також з "Бенфікою" - 1 листопада в Лісабоні.

Як повідомляв "Апостроф", гравцям "Динамо" після чергової поразки в Лізі чемпіонів дісталося від знаменитого ветерана: зірка команди 1980-х років Олександр Заваров розкритикував пасивність футболістів в поєдинку з "Бенфікою".