RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: гравцям "Динамо" дісталося від знаменитого ветерана

Футболістам "Динамо" після поразки 0:2 від "Бенфіки" в Лізі чемпіонів необхідно якомога швидше зібратися і почати грати у футбол, щоб уникнути ганьби.

Таку думку висловив колишній півзахисник клубу, один з кращих у світі у своєму амплуа в кінці 1980-х Олександр Заваров, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Важко про це говорити, але сьогодні, особливо в першому таймі, я не помітив на полі команду "Динамо" Київ. Не було агресивності, не було динаміки, більшість єдиноборств було програно, в атаці практично до перерви нічого не зробили. І я кажу не тільки про нападника, а й взагалі про всю команду. М'яч не дуже добре тримався, а якщо і тримався, то тільки поперек і назад. З такою грою важко домогтися якогось результату. Відзначити можна лише Ярмоленка, намагався Сидорчук, ззаду Віда допомагав. Інші іноземці практично випали з гри, ще й наробили стільки дурниць у себе в штрафній. Програли гру в усьому: в мотивації, в динаміці. Напевно якісь висновки треба робити. Потрібно футболістам зібратися і грати вже у футбол, щоб не ганьбити себе", - зазначив Заваров в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Нагадаємо, що "Динамо" пропустило з пенальті вже на 9-й хвилині поєдинку - відзначився Едуардо Сальвіо. У час, що залишився в першому таймі, кияни мали декілька моментів, щоб зрівняти рахунок, проте не зуміли реалізувати їх. А майже одразу після перерви господарі пропустили разючу атаку португальців, яка завершилася результативним ударом Франко Серві - 2:0. Навіть при подібних розкладах динамівці йшли вперед, створюючи напруження біля воріт суперника, але забити хоча б один м'яч їм так і не вдалося. Після 3 турів кияни займають останнє місце в групі В. В іншому поєдинку турецький "Бешикташ" несподівано обіграв "Наполі" на виїзді 3:2 і перемістився на другу сходинку в турнірній таблиці. Наступний матч "Динамо" проведе також з "Бенфікою" - 1 листопада в Лісабоні.

Заваров додав, що в поразці не слід звинувачувати головного тренера Сергія Реброва, адже він свою роботу виконав до виходу гравців на поле.

"Тренерський штаб і всі, хто обслуговує футболістів, зробили все можливе: відновили, потренували, помасажували... А гравець мусить виходити на футбольне поле і показувати, хто він насправді. Але навіть по розминці було видно, як розминалися португальці і як розминалося "Динамо". Очі не горять або не у всіх горять. Тому й такий результат. Вся команда винна - не виконала установки тренерського штабу", - резюмував екс-футболіст.

Як повідомляв "Апостроф", після поразки від "Бенфіки" Сергій Ребров зробив гучну заяву, зазначивши, що в його команді не всі футболісти мають високу мотивацію.