RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Футболіст Коноплянка увійшов в історію клубу з РФ: опубліковано відео

Півзахисник збірної України та німецького "Шальке" Євген Коноплянка увійшов в історію російського футбольного клубу "Краснодар" завдяки голу, забитому ним у ворота цієї команди на 11-й хвилині поєдинку 3-го туру Ліги Європи-2016/17.

Про це повідомляє "СЭ".

Українець став автором першого гола на клубному рівні на новому стадіоні в Краснодарі, 9 жовтня відкритого 2016 року. Відзначимо, що до поєдинку Ліги Європи на арені грала тільки збірна Росії - в товариській грі проти Коста-Ріки росіяни зазнали поразки 3: 4. Очікується, що стадіон буде використовуватися на іграх ЧС-2018.

Завдяки мінімальній перемозі 1:0 над "Краснодаром" команда Євгена Коноплянки, який забив перший м'яч у футболці "біло-синіх", вийшла на перше місце в групі І. В активі німців 9 очок, а у росіян - на три менше.

Нагадаємо, Коноплянка перейшов в "Шальке" з іспанської "Севільї" на початку нинішнього сезону: поки що він виступає в Німеччині на правах оренди.

Як повідомляв "Апостроф", 20 жовтня у Львові "Шахтар" розгромив бельгійський "Гент" 5:0 в лізі Європи. Українці практично забезпечили собі участь в 1/16 фіналу турніру. Як і у "Шальке", в активі "гірників" 9 очок після 3-х турів.